Drugi o nama

 • "Grupa mladih i entuzijastičnih istraživača odlučila se prijaviti na natječaj za FP7/SEE-ERA.NET sredstva, ali kad smo shvatili koliko znanja i stručnosti je potrebno za pripremu tako kompliciranog projekta, odlučili smo angažirati Razbor. Suradnja je izvrsna! Pomagali su nam u pripremi projekta – dobili smo bespovratna sredstva, a zatim su nam pružali podršku i u provedbi. I na kraju – sve je to bilo ugodno i zabavno!"
  Dr. Nataša Mikulec, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
 • "Razborov tim je nadasve educiran, ali i jednostavan, te pokušava kompleksnu tematiku približiti nekome tko se prvi put susreće s njom koristeći se jednim normalnim i razumljivim jezikom. Brza i najbolja EU škola! Nadasve su odgovorni, timski orijentirani, profesionalni, pristupačni te organizirani. Na mene su ostavili dojam jedne velike obitelji."
  Vinka Jurić, pomoćnica ravnatelja i voditeljica projekata, Hrvatski hidrografski institut, Split
 • "U radu s Razborom najviše nam se sviđa fleksibilnost u radu, brza prilagodba novonastalim situacijama te mogućnost jednostavne i brze komunikacije – brzi odgovori i korisni savjeti nikad ne izostanu. Svakome tko kreće u priču s EU projektima preporučili bismo Razborov mladi i dinamični tim upravo zbog njihovog iskustva i na pripremi i na provedbi projekata od lokalne do nacionalne razine."
  RERA, Regionalna razvojna agencija Splitsko-dalmatinske županije
 • "Kad smo odlučili prvi puta se prijaviti za europske fondove, angažirali smo Razbor da nam pomogne. Ne samo da smo dobili bespovratna sredstva, nego smo i proveli projekt prema strogim pravilima javne nabave definiranima u PRAG-u. S Razborom smo naučili kako pripremiti projekt i kako ga provoditi."
  Nenad Mrzlečki, direktor za razvoj, ESCO d.o.o., Bjelovar
 • "Obuka o mogućnostima financiranja iz EU fondova i upravljanju projektnim ciklusom koju je Razbor vodio nadmašila je sva naša očekivanja! Razbor toplo preporučujemo svima koji žele shvatiti kako europski fondovi funkcioniraju i kako pripremiti kvalitetne projekte za EU financiranje."
  Marina Lasić, voditeljica projekta, Transparency International, Hrvatska